Directiesecretaresse

Functieomschrijving


Ben jij een nauwkeurige, flexibele, stressbestendige duizendpoot die van aanpakken houdt? Zie jij goed agendabeheer als een uitdaging en heb jij de ambitie om verder te groeien in het secretariële vak? Dan is deze functie zeker iets voor jou. Wij zijn uiterlijk per 1 april 2023, maar met voorkeur voor eerder, op zoek naar eenDirectiesecretaresse voor 28 uur per week


Functieomschrijving

Het directiesecretariaat bestaat uit twee directiesecretaresses, die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het agendabeheer van de directeur-bestuurder en de managers bedrijfsvoering en zorg. Het voeren van complex en actueel agendabeheer vult een groot deel van het takenpakket. De vergaderingen en bijeenkomsten zijn tijdig en correct voorbereid en uiteraard is de verslaglegging hiervan accuraat afgehandeld. Jij bewaakt samen met jouw collega de beleids- en vergadercyclus en zorgt ervoor dat alle gegevens tijdig zijn verzameld en volgens afspraak zijn verwerkt tot conceptdocumenten. De uit overleg voortkomende acties worden uitgezet en de voortgang ervan wordt bewaakt. Je ondersteunt projecten en acties van de managers door middel van voorbereidende werkzaamheden, controletaken en bewaking van de voortgang.

Als directiesecretaresse ben je het aanspreekpunt voor in- en externe contacten. Jij bent goed in staat om door te vragen zodat vragen helder zijn en jij prioriteiten kunt stellen in de agenda’s. Uiteraard beschik jij over voldoende sociale vaardigheden en overtuigingskracht om contacten op een vriendelijke manier aan te geven wanneer zaken op een wat langere termijn afgehandeld kunnen worden.

Het directiesecretariaat maakt onderdeel uit van het centraal bureau (medewerkers financiën, personeel & organisatie, kwaliteit en veiligheid en communicatie). Het directiesecretariaat legt verantwoordelijkheid af aan de directeur-bestuurder. Je hebt regelmatig werkoverleg met de directeur-bestuurder en managers bedrijfsvoering en zorg.

Samen met jouw collega directiesecretaresse zorg je voor een dagelijkse bezetting van het secretariaat gedurende de werkweek. In overleg met je collega en je leidinggevende stem je de bezetting af, waarbij jouw werkdagen bij voorkeur op maandag, dinsdag, donderdag en in ieder geval op vrijdag zijn.

Functievereisten

Functie-eisen

  • Je heb een opleiding richting secretarieel;
  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau ;
  • Een aanstormend talent met pit is welkom om te solliciteren;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt uitstekende kennis van MS Officepakket (Office 365 pakket is een pre);
  • Je hebt interesse in landelijke ontwikkelingen binnen het werkveld Jeugdzorg en GGZ;
  • Je bent pro actief, zelfstandig maar ook teamspeler, klantvriendelijk, nauwkeurig, betrouwbaar, probleemoplossend en communicatief vaardig;
  • Je kan goed plannen, organiseren en structureren;
  • Een grote mate van flexibiliteit is nodig voor de invulling van deze functie.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris is conform de CAO Jeugdzorg. Inschaling geschiedt op basis van een opleiding en ervaring in schaal 7, minimaal € 2487,72 en maximaal € 3555,32 op basis van een 36-urige werkweek.

Daarnaast kent 't Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3% en korting op OV‑jaarkaarten.

Voor tijdelijke overbrugging hebben wij ook interesse in kandidaten die op ZZP basis bij ons aan de slag willen voor deze functie.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Karin van der Linden, directiesecretaresse, directiesecretariaat@kabouterhuis.nl of telefonisch via 06-12168937.

Solliciteren

Enthousiast geworden om als directiesecretaresse bij ‘t Kabouterhuis aan de slag te gaan? Reageren doe je via het online sollicitatieformulier middels de blauwe knop onderaan de pagina. Sluitingsdatum vacature is 31 januari 2023. 


Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.