GZ psycholoog/ Klinisch psycholoog/ Psychotherapeut/ Kinder- en Jeugdpsychiater met rol Regiomanager Inhoud (RMI) 24 uur p/w

Functieomschrijving

M.O.C. ’t Kabouterhuis is een behandel-, onderzoek- en expertisecentrum voor het Jonge Kind. Van preventie tot opvoedondersteuning tot psychiatrische zorg. Alles onder 1 dak georganiseerd.

M.O.C. ‘t Kabouterhuis is er voor het jonge kind (0-7 jaar) dat opvalt en extra hulp nodig heeft om een goede start te maken. Hulp verlenen doen we bij het gezin thuis, op het kinderdagverblijf, op school, of op een van onze locaties.


Gaat jouw hart uit naar vroeg signalering bij een vroeg behandeling van het jonge kind? Wil jij werken in een omgeving waarbinnen eigen inbreng en ontwikkeling belangrijk zijn en werken bij de specialist op het gebied van het jonge kind in Amsterdam en omstreken? Dan zijn wij voor locatie Zuidoost op zoek naar jou!


Missie en visie
Ieder kind verdient het om in een gezonde en veilige omgeving op te groeien. Onze hulp is op de eerste plaats gericht op een gezonde sociale en emotionele ontwikkeling van het jonge kind (0 – 7 jaar). Daarbij zetten wij de relatie tussen ouder, kind en omgeving centraal. Wij werken vanuit de IMH-visie ‘Kind in Context’: een geïntegreerde werkwijze waarbij wij het kind onderzoeken, diagnosticeren, behandelen en begeleiden in de omgeving waarin het opgroeit. Essentieel in onze behandeling en begeleiding is de rol van ouders en het sociale netwerk rondom het kind. Vroegtijdige signalering en behandeling kan problemen op latere leeftijd voorkomen.


Locatie Zuidoost
Vanuit onze locatie Zuidoost bedienen we cliënten. Op onze locatie bieden we vanuit multidisciplinaire samenwerking diverse vormen van (deeltijd) groepsbehandelingen, ambulante trajecten en preventieve interventies aan kinderen tussen de 0 en 7 jaar en hun ouders. De zorg wordt vormgegeven daar waar de zorgvraag ligt, dit betekent ook dat we samenwerken met o.a. peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, scholen en naschoolse opvang.


Wat ga je doen?

Je vervult 24 uur per week de rol van Regiomanager Inhoud. Daarnaast ben je in het team werkzaam als regiebehandelaar.

Als Regio Manager Inhoud (RMI) ben jij de spil en het boegbeeld rondom de inhoud van zorg op je locatie. Samen met jouw naaste collega, de Regiomanager Organisatie (RMO) stuur je de zorgprofessionals van de locatie duaal aan. Je bent een verbinder en een netwerker. Je weet vanuit de inhoud als geen ander ons specialistische vakgebied in- en extern op de kaart te zetten. Je weet makkelijk je weg te vinden tussen lokale wijkteams, lokale stakeholders, huisartsen, medisch specialisten, kinderartsen en andere zorgprofessionals.

Je hart ligt bij het met elkaar verder ontwikkelen van dit relatief nieuwe vakgebied rondom het jonge kind.


Als regiebehandelaar heb je een helicopterview en ben je eindverantwoordelijk voor behandeltrajecten van zowel individuele kinderen met hun gezin als van deeltijd groepsbehandeltrajecten. Je draagt bij aan (proces)diagnostiek en voert (systeem) behandelingen uit.

Functievereisten

Wat we van je vragen

  • academisch werk- en denkniveau;
  • je beschikt over de juiste diploma’s en beroepsregistratie(s);
  • je hebt bij voorkeur werkervaring in een leidinggevende rol en als regiebehandelaar;
  • affiniteit met de doelgroep “het jonge kind” ( 0-7 jaar) en bij voorkeur al in een eerdere functie met het jonge kind gewerkt. Bekendheid met de Infant Mental Health (IMH) visie is een pre;
  • je bent in staat deze positie op inspirerende wijze, binnen de locatie en de regio, vorm te geven;
  • goed op de hoogte van de trends en ontwikkelingen op (jeugd)zorginhoud en je hebt hierop een duidelijke visie;
  • je hebt kennis van- en gevoel bij transcultureel werken;
  • je bent enthousiast, staat open voor nieuwe ideeën en je kan goed en verbindend samenwerken;
  • je bent in staat op coachende wijze gesprekken te voeren, of het nu gaat om cliënten of de medewerkers uit het team;
  • gezien de reikwijdte van ons verzorgingsgebied is een rijbewijs en de beschikking over een auto een must.


Wat we je bieden 
Startdatum locatie Zuidoost: zo spoedig mogelijk. 

Het dienstverband is in eerste instantie voor bepaalde tijd ( voor 1 jaar) met uitzicht op verlenging.

Je salaris is conform de CAO Jeugdzorg (indien van toepassing conform de salarisschaal medisch specialisten CAO-GGZ) en geschiedt op basis van opleidingsniveau, functie en relevante werkervaring. De overige arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Jeugdzorg.
MOC ’t Kabouterhuis biedt je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3 %, mogelijkheid tot deelname aan collectieve ziektekostenverzekering, korting op OV- jaarkaarten en scholingsmogelijkheden.


Vragen over de vacature?

Neem contact op met Ana van den Bosch, manager bedrijfsvoering van de zorglocaties of Marieke Overkamp, RMO van de locatie Zuidoost. Zij zijn bereikbaar via het directiesecretariaat: directiesecretariaat@kabouterhuis.nl.


Laten we kennismaken!

Reageren doe je via het online sollicitatieformulier. Gebruik de knop onderaan de pagina. We komen graag met je in contact.