GZ psycholoog, Orthopedagoog Generalist, Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut

Functieomschrijving

Ben jij die daadkrachtige en initiatiefrijke specialist die aandacht heeft voor de allerkleinsten van 0 tot 2 jaar?

Er is ruimte ontstaan voor de functie van Regiebehandelaar, welke ingevuld kan worden door een GZ psycholoog, een Orthopedagoog Generalist, een Klinisch Psycholoog of een Psychotherapeut voor 24-36 uur per week . Wij zoeken voor het IMH-team een (bijna) deskundige Infant Mental Health (IMH) breed georiënteerde specialist die affiniteit heeft met inhoudelijke vernieuwingen in de zorg en daarnaast over een goed organisatievermogen beschikt. Misschien ben je net of bijna klaar met de IMH opleiding, ook dan nodigen we je van harte uit om te reageren.


Wat ga je doen?

In jouw rol als regiebehandelaar en (bijna) IMH specialist bij ‘t Kabouterhuis werk je samen met enthousiaste en bevlogen collega’s in een multidisciplinair team die een gezamenlijk oog hebben voor de ouder-kind behandelingen. De aanmelding voor het IMH-team betreffen vaak regulatieproblemen bij het zeer jonge kind, er wordt grondig gekeken naar de ouder-kind interactie en mogelijk onderliggend leed, zoals intergenerationeel trauma. In je rol als regiebehandelaar diagnosticeer je en je voer specialistische behandelingen uit. Samenvattend heb je de volgende taken:

 • Het uitvoeren/ coördineren van diagnostiek en behandelingen t.b.v. onze cliënt populatie.
 • Het participeren in de rol van Regiebehandelaar, waarbij je overlegt met gezinsbegeleiders die uitvoering geven aan behandelplannen waar jij Regiebehandelaar voor bent.
 • Deelnemen aan de wekelijkse cliënt besprekingen en het leveren van een actieve bijdrage in het doen van voorstellen met betrekking tot diagnostiek, behandelvormen en ons opleiding- en kwaliteitsbeleid.
 • Daarnaast begeleidt je gezinsbegeleiders in jouw team en denk je met jouw ambulante collega’s mee bij complexe problematiek.

Kortom, een veelomvattende en uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en ontwikkelmogelijkheden gericht op het jonge kind in de leeftijd van 0-2 jaar.


Waar ga je dit doen?

MOC ’t Kabouterhuis heeft de afgelopen jaren de expertise van het IMH-team in de zorg voor het jonge kind van 0-2 jaar stevig doorontwikkeld en geprofileerd in de regio. Ons IMH-team heeft een duidelijke groeiambitie! Ons team bestaat nu uit 15 bevlogen en kundige zorgprofessionals die graag hun kennis en kunde delen. We zijn dan ook op zoek naar een daadkrachtige en initiatiefrijke collega die samen met ons wil bouwen en innoveren. De sfeer binnen het IMH-team is goed en bij ons gaat plezier en hard werken goed samen! Er is veel ruimte voor inbreng van eigen expertise en voldoende vrijheid dit toe te passen in behandelingen. Aangezien we een groot werkgebied bedienen, worden de behandelingen op verschillende locaties uitgevoerd, enige flexibiliteit geniet hierin wel de voorkeur.Functievereisten

Wat we van je vragen:

 • Je hebt een afgeronde GZ-opleiding of bent Orthopedagoog Generalist of Psychotherapeut / Klinisch Psycholoog en je bent BIG-geregistreerd;
 • Je bent IMH specialist of in opleiding tot IMH specialist;
 • Je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit in het verrichten van behandeling van zeer jonge kinderen en hun ouders;
 • Je weet vanuit de rol als regiebehandelaar de regie te nemen in de behandeling;
 • Je hebt ervaring in het behandelen van ouders en kinderen van diverse culturen en achtergronden en met psychiatrische problematiek;
 • Je hebt ervaring met veiligheidsproblematiek in gezinnen, en je bent in staat daar adequaat op te reageren;
 • Je kunt uitstekend samenwerken en hebt een flexibele instelling;
 • Het is een pré wanneer je EMDR behandelingen kunt uitvoeren;

Wat we je bieden

 • Een veelzijdige functie in een informele collegiale werkomgeving waarbij je kan rekenen op een inspirerende en open werksfeer;
 • Een plek waarbij er ruimte is voor eigen initiatief;
 • Afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring zal er een passend salarisaanbod worden gedaan conform CAO Jeugdzorg;
 • We bieden een aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Tevens kent 't Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3%, korting op OV‑jaarkaarten.

Vragen over de vacature?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Esther Deekman-Bekkers Regiomanager Organisatie,

e.deekman-bekkers@kabouterhuis.nl of 06 – 57392301.

Laten we kennismaken!

Ben je enthousiast geworden om als Regiebehandelaar binnen het IMH-team bij ‘t Kabouterhuis aan de slag te gaan? Of ken je iemand binnen je netwerk? Stuur deze vacature door, of reageer direct.


Wil je solliciteren? Gebruik dan de knop onderaan deze pagina. We komen graag met je in contact. Reageren doe je via het online sollicitatieformulier.


Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.