gz-psycholoog / orthopedagoog-generalist / K&J-psychiater met managementtaken

Functieomschrijving

Gaat jouw hart uit naar vroegsignalering en behandelen van het jonge kind (0 - 7 jaar)? Wil jij werken bij de expert op het gebied van het jonge kind in Amsterdam en omstreken? En wil jij cliëntzorg combineren met zorginhoudelijke managementtaken? Dan zijn wij op zoek naar jou als regiebehandelaar en manager!


Ieder kind verdient het om in een gezonde en veilige omgeving op te groeien. Onze hulp is op de eerste plaats gericht op een gezonde sociale en emotionele ontwikkeling van het jonge kind (0 – 7 jaar). Daarbij zetten wij de relatie tussen ouder, kind en omgeving centraal. Wij werken vanuit de IMH-visie ‘Kind in Context’: een geïntegreerde werkwijze waarbij wij het kind onderzoeken, diagnosticeren, behandelen en begeleiden in de omgeving waarin het opgroeit. Essentieel in onze behandeling en begeleiding is de rol van ouders en het sociale netwerk rondom het kind.


Waar?

Vanuit onze locaties Zuidoost en Zuid bieden we vanuit multidisciplinaire samenwerking diverse vormen van (deeltijd) groepsbehandelingen, ambulante trajecten en preventieve interventies aan kinderen tussen de 0 en 7 jaar en hun ouders. De zorg geven we vorm vanuit de zorgvraag, dit betekent dat we samenwerken met onder meer peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, scholen en naschoolse opvang. We ambiëren een groei in ons zorgaanbod voor de hele jonge kinderen van 0 - 2 jaar vanuit Kansrijke Start en ontwikkelen ons zorgaanbod voor 2 - 6-jarigen. 


Wie zijn wij?

’t Kabouterhuis is een jeugdzorgorganisatie die expert is in het diagnosticeren, begeleiden en behandelen van opvoed-, gedrags-, psychische en psychiatrische problemen bij kinderen van 0 – 7 jaar en hun ouders. We hebben een breed aanbod van preventie tot aan een gespecialiseerde (groepsbehandeling), werken wijkgericht, wetenschappelijk onderbouwd en met een multidisciplinaire aanpak. Wij bieden jou een leerrijke en collegiale omgeving waarbinnen je je kunt ontwikkelen, zowel persoonlijk als vakmatig. Een plek waar je out of the box mag denken, soms moet denken, en kinderen en hun ouders in de essentiële eerste jaren kunt begeleiden en ondersteunen. Onze medewerkers helpen kinderen en maken daarmee aan de start een verschil.

Kijk het jaarverslag filmpje 1,5 minuut om een indruk te krijgen


24 uur: combi cliëntzorg en management

Als Regiomanager Inhoud (RMI) ben jij de spil en het boegbeeld rondom de inhoud van zorg op je locatie. Samen met jouw naaste collega, de Regiomanager Organisatie (RMO) stuur je de zorgprofessionals van de locatie duaal aan. Je bent een verbinder en een netwerker. Je weet vanuit de inhoud als geen ander ons specialistische vakgebied in- en extern op de kaart te zetten. Je weet makkelijk je weg te vinden tussen lokale wijkteams, lokale stakeholders, huisartsen, medisch specialisten, kinderartsen en andere zorgprofessionals. Je hart ligt bij het met elkaar verder ontwikkelen van dit relatief nieuwe vakgebied rondom het jonge kind. Deze functie vul je voor 8 uur in.


Als psycholoog/psychiater werk je als regiebehandelaar. Als regiebehandelaar heb je een helicopterview en ben je eindverantwoordelijk voor behandeltrajecten van zowel individuele kinderen met hun gezin als van deeltijd groepsbehandeltrajecten. Je draagt bij aan (proces)diagnostiek en voert (systeem) behandelingen uit. Deze functie vul je voor 16 uur in. 

Functievereisten

Ben je K&J-psychiater?


 • Een geldige BIG-registratie en ingeschreven in het register van de registratiecommissie geneeskundig specialisten (rgs)<
 • Affiniteit met de doelgroep Het jonge kind ( 0-7 jaar) en de IMH-visie
 • In staat deze positie op inspirerende wijze, binnen de locatie en de regio, vorm te geven
 • Op de hoogte van trends en ontwikkelingen in de jeugdzorg
 • Innovatief en gericht op verbindend samenwerken


  Startdatum: zo spoedig mogelijk. Het dienstverband is in eerste instantie voor bepaalde tijd ( voor 1 jaar) met uitzicht op verlenging. Je salaris is conform de salarisschaal medisch specialisten CAO-GGZ en geschiedt op basis van opleidingsniveau, functie en relevante werkervaring. De overige arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Jeugdzorg. MOC ’t Kabouterhuis biedt je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3 %, mogelijkheid tot deelname aan een collectieve aanvullende ziektekostenverzekering, korting op OV- jaarkaarten en scholingsmogelijkheden.


  Ben je gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist?
 • Een geldige BIG-registratie en als je orthopedagoog bent inschrijving in het NVO-register
 • Affiniteit met de doelgroep Het jonge kind ( 0-7 jaar) en de IMH-visie
 • In staat deze positie op inspirerende wijze, binnen de locatie en de regio, vorm te geven
 • Op de hoogte van trends en ontwikkelingen in de jeugdzorg
 • Innovatief en gericht op verbindend samenwerken

  Startdatum : zo spoedig mogelijk.  Het dienstverband is in eerste instantie voor bepaalde tijd ( voor 1 jaar) met uitzicht op verlenging.

 • Je salaris is conform de CAO Jeugdzorg en geschiedt op basis van opleidingsniveau, functie en relevante werkervaring. MOC ’t Kabouterhuis biedt je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3 %, mogelijkheid tot deelname aan een collectieve aanvullende ziektekostenverzekering, korting op OV- jaarkaarten en scholingsmogelijkheden.


  Vragen over de vacature?

  Neem contact op met Annemieke Kropman, manager bedrijfsvoering van de zorglocaties, Marieke Overkamp of Sharon Revales, Regiomanagers Organisatie. Zij zijn bereikbaar via het directiesecretariaat: directiesecretariaat@kabouterhuis.nl.


  Laten we kennismaken!

  Reageren doe je via het online sollicitatieformulier. Gebruik de knop onderaan de pagina. We komen graag met je in contact.