GZ-psycholoog-Orthopedagoog-Generalist (met basisaantekening diagnostiek) | 24 uur per week | Locatie Hoofddorp

Functieomschrijving

M.O.C. ’t Kabouterhuis is een behandel-, onderzoek- en expertisecentrum voor het Jonge Kind. Van preventie tot opvoedondersteuning tot psychiatrische zorg. Alles onder 1 dak georganiseerd. M.O.C. ‘t Kabouterhuis is er voor het jonge kind (0-7 jaar) dat opvalt en extra hulp nodig heeft om een goede start te maken. Hulp verlenen doen we bij het gezin thuis, op het kinderdagverblijf, op school, of op een van onze locaties.


Gaat jouw hart uit naar vroeg signalering bij een vroeg behandeling van het jonge kind? Wil jij werken in een

omgeving waarbinnen eigen inbreng en ontwikkeling belangrijk zijn en werken bij de specialist op het gebied
van het jonge kind in Amsterdam en omstreken? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Functievereisten


Wat ga je doen?

Als regiebehandelaar ben je van het begin tot aan het einde van de behandeling betrokken en zet je de behandellijnen uiteen ten aanzien van de multidisciplinaire (ambulante) behandelingen en van de (deeltijd)groep(en). De kinderen die bij MOC ’t Kabouterhuis komen, hebben een ontwikkelingsachterstand, opvoedingsproblemen en/of psychiatrische problemen. Je adviseert en ondersteunt ouders en mede-behandelaren. Jouw doel is de optimale ontwikkeling van het kind te bevorderen. Je stuurt het diagnostisch proces van kinderen/gezinnen aan in groepsbehandelingen en in ambulante programma’s. In voorkomende gevallen zal de regiebehandelaar ook de uitvoerende behandelaar zijn, maar in andere situaties draagt de regiebehandelaar er zorg voor dat andere medebehandelaars de uitvoering van de behandeling kunnen vormgeven.

De regiebehandelaar is verantwoordelijk dat alle zorg coördinerende taken verdeeld en belegd worden en dat afspraken hierover zijn vastgelegd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het vaststellen van de diagnose /hulpverleningsovereenkomst waarbij de cliënt ook daadwerkelijk is (mede) beoordeeld door de regiebehandelaar via direct contact met de cliënt. Het is hierbij mogelijk dat delen van het diagnostische proces door anderen dan de regiebehandelaar worden verricht. We zoeken de beste ingang om de ouder-kind relatie positief te laten ontwikkelen.


Wat we van je vragen:

  • je beschikt over een relevante afgeronde academische opleiding (GZ-opleiding) en BIG registratie;
  • je hebt werkervaring als regiebehandelaar van een multidisciplinair team, met de doelgroep jonge kinderen met (complexe) psychiatrische problematiek, in een vergelijkbare functie binnen de jeugdzorg/ jeugd GGZ en/of met de begeleiding van kwetsbare kinderen op kinderdagverblijven en/of scholen;
  • je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit in het verrichten van diagnostiek en behandeling van zeer jonge kinderen en hun ouders;
  • je beschikt over een uitgebreid en relevant netwerk en/of je bent in staat deze op te bouwen;
  • je bent bekend met de Infant Mental Health (IMH) visie;
  • je werkt graag met gezinnen uit verschillende culturen (je bent cultuursensitief) en met diverse psychiatrische problematiek;
  • je hebt ervaring met veiligheidsproblematiek in gezinnen en bent in staat daar adequaat op te reageren;
  • je bent bevoegd tot het geven van speltherapie en/of theraplay;
  • je bent initiatiefrijk, slagvaardig, proactief en je hebt daarbij uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • wij hebben aan jou een zelfstandige professional die tegelijkertijd goed kan samenwerken in een multidisciplinair team.

Wat we je bieden 

Het salaris is conform de CAO Jeugdzorg en geschiedt op basis van opleiding en relevante werkervaring in schaal 12. MOC ’t Kabouterhuis biedt je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3 %, mogelijkheid tot deelname aan collectieve ziektekostenverzekering, korting op OV- jaarkaarten en goede scholingsmogelijkheden.

Vragen over de vacature?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sjanet van Tol, Regiomanager Organisatie, bereikbaar via nummer

06 – 83806965 en/of via de mail: S.vanTol@kabouterhuis.nlLaten we kennismaken!

Ben je enthousiast geworden om bij ‘t Kabouterhuis aan de slag te gaan? Of ken je iemand binnen je netwerk? Stuur deze vacature door of reageer direct.


Wil je solliciteren? Gebruik dan de blauwe knop onderaan de vacature op de website en vul het online sollicitatieformulier in. We komen graag met je in contact!