GZ-psycholoog-Orthopedagoog-Generalist/RMI locatie Zuid - 24 uur per week

Functieomschrijving

Jonge kinderen ontwikkelen in een snel tempo cognitieve, motorische en emotionele vaardigheden. Het haperen of vastlopen van deze ontwikkeling heeft grote gevolgen. Als behandeling nodig is, moet dat snel en intensief. Voor jonge kinderen is soms lef nodig om buiten de gebaande paden deze hulp te bieden. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan ben jij op je plek bij 't Kabouterhuis.


Wat ga je doen?

Als gz-psycholoog verricht je psychodiagnostisch onderzoek en ambulante behandelingen bij jonge kinderen tot zeven jaar. Deze kinderen hebben een ontwikkelingsachterstand, opvoedingsproblemen en/of psychiatrische problemen. Je bent de regiebehandelaar van de multidisciplinaire (ambulante) behandelingen en van de (deeltijd)groep(en). Je adviseert en ondersteunt ouders en mede-behandelaren. Jouw doel is de optimale ontwikkeling van het kind te bevorderen. Je stuurt het diagnostisch proces van kinderen/gezinnen aan in groepsbehandelingen en in ambulante programma’s. Daarnaast beschik je over een uitgebreid en relevant netwerk en/of je bent in staat deze op te bouwen. We werken vanuit de IMH-visie: “kind in context”. En dus zoeken we de beste ingang de ouder-kind relatie positief te laten ontwikkelen. Je hebt affiniteit met de IMH-visie en wilt je hier graag in ontwikkelen.


Als Regio Manager Inhoud (RMI) ben jij de spil en het boegbeeld rondom de inhoud van zorg op je locatie. Samen met jouw naaste collega, de Regiomanager Organisatie (RMO) stuur je de zorgprofessionals van de locatie duaal aan. Je bent een verbinder en een netwerker. Je weet vanuit de inhoud als geen ander ons specialistische vakgebied in- en extern op de kaart te zetten. Je weet makkelijk je weg te vinden tussen lokale wijkteams, lokale stakeholders, huisartsen, medisch specialisten, kinderartsen en andere zorgprofessionals.

Je hart ligt bij het met elkaar verder ontwikkelen van dit relatief nieuwe vakgebied rondom het jonge kind.

Functievereisten

Wat heb je in huis?

Je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit in het verrichten van diagnostiek en behandeling van zeer jonge kinderen en hun ouders. Je weet vanuit de rol als regiebehandelaar de regie te nemen in de behandeling. Je hebt ervaring in het begeleiden van ouders en kinderen van diverse culturen en achtergronden en met psychiatrische problematiek. Je hebt ervaring met veiligheidsproblematiek in gezinnen en in staat daar adequaat op te reageren. Je kunt uitstekend samenwerken en hebt een flexibele instelling.

De harde selectiecriteria zijn: 

  • een afgeronde GZ- opleiding en BIG- registratie
  • (bij voorkeur) IMH-specialist of in opleiding of gaat deze volgen
  • (bij voorkeur) bevoegd tot het geven van EMDR-behandelingen


Arbeidsvoorwaarden

Salaris is conform de CAO Jeugdzorg. Inschaling geschiedt op basis van opleiding en ervaring in schaal 12,  maximaal 

€ 5 .900,99 bruto p.m. bij een fulltime dienstverband.

Daarnaast kent ’t Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3% en korting op OV‑jaarkaarten.


Locatie en uren

Wij zoeken op dit moment voor de locatie Zuid voor 24 uur een GZ psycholoog en daarbij vervul je voor 8 uur de rol van RMI. Wil je meer informatie?  Mail dan naar solliciteren@kabouterhuis.nl Wij komen graag met je in contact!