Jeugdzorgwerker C/ Orthopedagogisch medewerker 20 - 36 uur per week (IMH team locatie West en Amstelveen)

Functieomschrijving


Locatie West en locatie Amstelveen zoeken we nieuwe collega’s voor o.a het IMH team! Wij hebben vacatures tussen de 20 - 36 uur per week. 

Wegens het starten van een nieuwe groep op beide locaties met specifiek intensieve ouderparticipatie zijn we op zoek naar orthopedagogische medewerkers voor 20 - 28 uur per week die ons teams komen versterken en die bij voorkeur IMH opgeleid zijn, of hiervoor in opleiding zijn, of in ieder geval bekend zijn met het werken volgens de IMH visie. 

Het streven is om deze nieuwe groep medio mei/ begin juni te openen.


Daarnaast hebben we op locatie West ook per direct een tijdelijke vacature voor 24 tot 36 uur per week, tot 1 november 2021.


Haal jij voldoening uit bijdragen aan een gezonde sociale en emotionele ontwikkeling van jonge kinderen en hun omgeving? Vind jij van nature aansluiting bij kinderen in de leeftijd van 1,5 - 4 jaar? Werk je vanuit je hart en wil je onderdeel uitmaken van een bevlogen team? En wil je jezelf ontwikkelen als jeugdzorgprofessional? Dan past MOC ’t Kabouterhuis echt bij jou!


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als orthopedagogisch medewerker ofwel jeugdzorgwerker C is er geen dag hetzelfde. Je werkt een aantal dagdelen op de groep, waar je samen met je collega’s begeleiding en behandeling biedt aan jonge kinderen met complexe problematiek, je observeert het kind in de thuissituatie en je geeft praktische tips aan ouder(s) als ook aan professionals in onderwijs en kinderopvang. Anders dan andere groepen binnen ’t Kabouterhuis participeren ouders een vaste dag op de groep en vindt er periodiek een themabijeenkomst plaats voor ouders waarbij je als orthopedagogisch medewerker ook je bijdrage levert. Je werkt in teamverband nauw samen met onze gezinsbegeleiders, orthopedagogen, fysiotherapeuten, psychologen, kinderpsychiaters, kinderartsen en logopedisten om tot het juiste behandeltraject voor het kind te komen. Binnen deze dynamiek zorg je voor doelgerichte observaties, stel je voortgangsrapportages op en breng je jouw aandeel in de cliëntbesprekingen.


Wie zijn wij?

Dé specialist op het gebied van hulp aan het jonge kind en hun opvoeders. Kom je bij ’t Kabouterhuis werken dan investeren we in jou als zorgprofessional. Innovatie en opleiding staan bij ons hoog in het vaandel. Je werkt in een betrokken, bevlogen multidisciplinair team waar je gezamenlijk de zorg biedt die het kind specifiek nodig heeft. Met als doel de beste zorg te leveren aan het jonge kind. Wij bieden jou ruimte voor eigen inbreng bij de ontwikkeling van zorgproducten. Dit vanuit jouw kennis en kunde en in samenspraak met het team. We werken vanuit de IMH visie: “het jonge kind in context.”


Functievereisten

Wat we van je vragen:

 • Je beschikt over HBO/ WO werk- en denkniveau ( minimaal een afgeronde HBO opleiding Social Work, Pedagogiek, SPH of een relevante WO opleiding) ;
 • Je hebt een registratie bij het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) of je kunt je vóór indiensttreding registreren;
 • Je bent bij voorkeur IMH opgeleid of hiervoor in opleiding of in ieder geval ben je bekend met het werken volgens de IMH visie;
 • Je hebt een analytisch, sturend en motiverend vermogen;
 • Je bent oplossingsgericht, flexibel en je kunt goed zelfstandig werken;
 • Je bezit over goede communicatievaardigheden en je neemt initiatief;
 • Het is een pre als je ervaring hebt met de doelgroep jonge kinderen op het gebied van autisme en ontwikkelings-, veiligheids-, hechtingsproblematiek;
 • Een veelzijdige functie in een informele collegiale werkomgeving waarbij je kan rekenen op een inspirerende en open werksfeer;
 • Een plek waarbij er ruimte is voor eigen initiatief;


Wat we je bieden

 • Afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring zal er een passend salarisaanbod worden gedaan conform de CAO Jeugdzorg. Inschaling geschiedt op basis van opleiding en ervaring in schaal 8, minimaal € 2.310,93 en maximaal € 3.4315,71 bruto p.m. bij een fulltime dienstverband.
 • ’t Kabouterhuis kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3% , korting op OV jaarkaarten en opleidingsmogelijkheden;
 • We bieden voor de IMH-teams een aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging/ vaste aanstelling. 


Locaties en uren
Locatie West:
2 medewerkers, 1 medewerker voor het IMH team voor 20 uur p/w en 1 medewerker voor de tijdelijke vacature tot 1 november 2021 voor 24 - 36 uur per week.

Locatie Amstelveen: 1 medewerker voor het IMH team voor 24 - 28 uur p/w.


Vragen over de vacature?

Locatie West: Esther Deekman - Bekkers, regiomanager, bereikbaar op: 0657392301.

Locatie Amstelveen: Stephanie Roovers, (interim) regiomanager, bereikbaar op: 020-8100360.


Laten we kennismaken!
Ben je enthousiast geworden om bij ‘t Kabouterhuis aan de slag te gaan? Of ken je iemand binnen je netwerk? Stuur deze vacature door of reageer direct.

Wil je solliciteren? Gebruik dan de blauwe knop onderaan deze pagina. We komen graag met je in contact. Reageren kan door middel van het online sollicitatieformulier.


Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.