Jeugdzorgwerker C/ Orthopedagogisch medewerker 24 tot 32 uur

Functieomschrijving


Haal jij voldoening uit bijdragen aan een gezonde sociale en emotionele ontwikkeling van jonge kinderen? Vind jij van nature aansluiting bij kinderen in de leeftijd van 0 tot 7 jaar? Werk je vanuit je hart en wil je onderdeel uitmaken van een bevlogen team? En wil je jezelf ontwikkelen als jeugdzorgprofessional? Dan past MOC ’t Kabouterhuis echt bij jou!


Wie zijn wij?

Dé specialist op het gebied van hulp aan het jonge kind en hun opvoeders. Kom je bij ’t Kabouterhuis werken dan investeren we in jou als zorgprofessional. We vinden het belangrijk dat jij je ontwikkelt. Daarom om bieden wij zowel interne als externe opleidingen aan. Zo kun je aan de SKJ registratie voldoen.

Opleiding en innovatie
Je werkt in een betrokken, bevlogen multidisciplinair team waar je gezamenlijk de zorg biedt die het kind specifiek nodig heeft. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Met als doel de beste zorg te leveren aan het jonge kind. Wij bieden jou ruimte voor eigen inbreng bij de ontwikkeling van zorgproducten. Dit vanuit jouw kennis en kunde en in samenspraak met het team. We werken vanuit de IMH visie: “het jonge kind in context.”

Functieomschrijving

Als jeugdzorgwerker C is geen dag hetzelfde. Je werkt een 4-6 dagdelen op de groep, waar je samen met je collega’s begeleiding en behandeling biedt aan jonge kinderen met complexe problematiek. Daarnaast begeleidt je ouders in het praktisch omgaan met hun kind, als ook professionals in onderwijs en kinderopvang.

Je werkt nauw samen met onze gezinsbegeleiders, orthopedagogen, fysiotherapeuten, psychologen, kinderpsychiaters, kinderartsen en logopedisten om tot het juiste behandeltraject voor het kind te komen. Binnen deze dynamiek zorg je voor doelgerichte observaties, stel je voortgangsrapportages op en breng je jouw aandeel in de cliëntbesprekingen.

Functievereisten

Functie-eisen

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel naar je cliënten, maar ook naar je collega’s. Je bent oplossingsgericht, flexibel en je kunt goed zelfstandig werken. Je bezit over goede communicatievaardigheden en je neemt initiatief. Het is een pre als je ervaring hebt met de doelgroep jonge kinderen op het gebied van autisme en ontwikkelings-, veiligheids-, hechtingsproblematiek. 

De harde selectiecriteria zijn:

  • minimaal een relevant afgeronde HBO-opleiding of een afgeronde WO opleiding
  • registratie bij het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) of je kunt je vóór indiensttreding registreren
  • bekend met het werken volgens de IMH visie

Arbeidsvoorwaarden

Aanstelling voor de duur van 1 jaar. Salaris is conform de CAO-Jeugdzorg. Inschaling geschiedt op basis van opleiding en ervaring in schaal 8, minimaal € 2.310,93 en maximaal € 3.4315,71 bruto p.m. bij een fulltime dienstverband. Daarnaast kent 't Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3% , korting op OV‑jaarkaarten en scholingsmogelijkheden.


Locaties en uren

Wij zoeken op dit moment Jeugdzorgwerkers C/ Orthopedagogische medewerkers voor meerdere locaties.  

Wij hebben vacatures tussen de 24 tot 32 uur per week. 


Wil je meer informatie? Mail dan naar solliciteren@kabouterhuis.nl Wij komen graag met je in contact!