Jeugdzorgwerker C/ Orthopedagogisch medewerker Zuid- Oost

Functieomschrijving

Haal jij voldoening uit bijdragen aan een gezonde sociale en emotionele ontwikkeling van jonge kinderen? Vind jij van nature aansluiting bij kinderen in de leeftijd van 0 tot 7 jaar? Werk je vanuit je hart en wil je onderdeel uitmaken van een bevlogen team? En wil je jezelf ontwikkelen als jeugdzorgprofessional? Dan past MOC ’t Kabouterhuis echt bij jou!  


Locatie Zuid-Oost zoekt voor 24 uur per week en per 1 november 2022 24 uur een Jeugdzorgwerker C / Orthopedagogisch medewerker


Wat ga je doen?

Als jeugdzorgwerker C is geen dag hetzelfde. Je werkt een aantal dagdelen op de groep, waar je samen met je collega’s begeleiding en behandeling biedt aan jonge kinderen met complexe problematiek. Daarnaast begeleid je ouders in het praktisch omgaan met hun kind, als ook professionals in onderwijs en kinderopvang. Je werkt nauw samen met onze jeugdzorgwerkers B (gezinsbegeleiders), orthopedagogen, fysiotherapeuten, psychologen, kinderpsychiaters, kinderartsen en logopedisten om tot het juiste behandeltraject voor het kind te komen. Binnen deze dynamiek zorg je voor doelgerichte observaties, stel je voortgangsrapportages op en breng je jouw aandeel in de cliëntbesprekingen.


Training en opleiding: een investering in je deskundigheid

Onze professionals voeren de werkzaamheden uit vanuit de Infant Mental Health (IMH) visie. Hierin staat de ouder-kind relatie centraal. Wij bieden de mogelijkheid je via onze Jonge Kind Academie te ontwikkelen. Daarnaast biedt 't Kabouterhuis op een aantal locaties nieuwe behandelgroepen voor jonge kinderen met autisme tussen de 3-5 jaar. Ook hierin kunnen we je (verder) trainen en opleiden. 

Functievereisten

Wat heb je in huis?

  • Een afgeronde opleiding HBO/MWD of een afgeronde opleiding HBO pedagogiek of een WO opleiding
  • Minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring
  • Kennis van zowel de normale ontwikkeling als de psychopathologie bij jonge kinderen
  • Je werkt graag met gezinnen uit verschillende culturen en achtergronden
  • Registratie bij het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) of je kunt je vóór indiensttreding registreren
  • Affiniteit met het werken volgens de IMH visie
  • Het is een pre als je hebt met de doelgroep jonge kinderen op het gebied van autisme en ontwikkelings-, veiligheids-, hechtingsproblematiek.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel naar je cliënten, maar ook naar je collega’s. Je bent oplossingsgericht, flexibel en je kunt goed zelfstandig werken. Je bezit over goede communicatievaardigheden en je neemt initiatief.
  • Werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.


Arbeidsvoorwaarden

Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast. Salaris is conform de CAO-Jeugdzorg. Inschaling geschiedt op basis van opleiding en ervaring in schaal 8,  maximaal € € 3.749,57 bruto p.m. bij een fulltime dienstverband (36 uur). Daarnaast kent 't Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3% , korting op OV‑jaarkaarten, een fietsenplan en scholingsmogelijkheden via onze eigen Jonge Kind Academie.


 Wil je meer informatie? Mail dan naar solliciteren@kabouterhuis.nl Wij komen graag met je in contact!