Jeugdzorgwerker C/OPM | 24 uur | Hoofddorp

Functieomschrijving

Haal jij voldoening uit, bijdragen aan een gezonde sociale en emotionele ontwikkeling van jonge kinderen? Vind jij van nature aansluiting bij kinderen in de leeftijd van 0 tot 7 jaar? Werk je vanuit je hart en wil je onderdeel uitmaken van een bevlogen team? En wil je jezelf ontwikkelen als jeugdzorgprofessional? Dan past MOC ’t Kabouterhuis echt bij jou!


Wie zijn wij?

Dé specialist op het gebied van hulp aan het jonge kind en hun opvoeders. Kom je bij ’t Kabouterhuis werken dan investeren we in jou als zorgprofessional. We vinden het belangrijk dat jij je ontwikkelt. Daarom om bieden wij zowel interne als externe opleidingen aan. 


Opleiding en innovatie
Je werkt in een betrokken, bevlogen multidisciplinair team waar je gezamenlijk de zorg biedt die het kind specifiek nodig heeft. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Met als doel de beste zorg te leveren aan het jonge kind. Wij bieden jou ruimte voor eigen inbreng bij de ontwikkeling van zorgproducten. Dit vanuit jouw kennis en kunde en in samenspraak met het team. We werken vanuit de IMH visie: “het jonge kind in context.”


Functieomschrijving

Als jeugdzorgwerker C is geen dag hetzelfde. Je werkt een aantal dagdelen op de groep, waar je samen met je collega’s begeleiding en behandeling biedt aan jonge kinderen met autisme spectrum problematiek in de leeftijd van 3,5 tot 5 jaar ter voorbereiding op de basisschool. Daarnaast begeleid je ouders in het praktisch omgaan met hun kind, als ook professionals in onderwijs en kinderopvang. Je werkt nauw samen met onze jeugdzorgwerkers B (gezinsbegeleiders), orthopedagogen, fysiotherapeuten, psychologen, kinderpsychiaters, kinderartsen en logopedisten om tot het juiste behandeltraject voor het kind te komen. Binnen deze dynamiek zorg je voor doelgerichte observaties, stel je voortgangsrapportages op en breng je jouw aandeel in de cliëntbesprekingen.


Training en opleiding: een investering in je deskundigheid

Onze professionals voeren de werkzaamheden uit vanuit de Infant Mental Health (IMH) visie. Hierin staat de ouder-kind relatie centraal. Wij bieden de mogelijkheid je via onze Jonge Kind Academie te ontwikkelen.

Voor het werken op de groep Astronaut worden een aantal extra trainingen aangeboden namelijk: Pivotal respons training, ABA training, algemene training voor autisme-spectrumstoornissen en TEACCH methode.


Functievereisten

Functie-eisen


- een relevante afgeronde HBO-opleiding richting Jeugd- en gezinsprofessional (HBO-bachelor Social Work (SW) profiel Jeugd/ HBO-bachelor Pedagogiek profiel Jeugd/ HBO-bachelor Sociaal Werk ‘oude stijl’ (hsao) met uitstroom-profiel jeugdzorgwerker) of afgeronde opleiding WO- master Jeugdzorg;

- kennis van zowel de normale ontwikkeling als de psychopathologie bij jonge kinderen;

- je werkt graag met gezinnen uit verschillende culturen en achtergronden;

- registratie bij het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) of je kunt je vóór indiensttreding registreren;

- het is een pre wanneer je ervaring hebt met de doelgroep jonge kinderen op het gebied van autisme en ontwikkelings-, veiligheids-, hechtingsproblematiek;

- je werkt vanuit een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor je cliënten, maar ook voor je collega’s;

- je bent communicatief vaardig, oplossingsgericht, initiatiefrijk, flexibel en zelfstandig;

- humor en relativeren zijn een belangrijk onderdeel in ons dagelijks werken;


De harde selectiecriteria zijn:

  • minimaal een relevant afgeronde HBO-opleiding of een afgeronde WO opleiding;
  • registratie bij het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) of je kunt je vóór indiensttreding registreren;
  • bekend met het werken volgens de IMH visie.

Arbeidsvoorwaarden
Wij zoeken op dit moment Jeugdzorgwerker C/ Orthopedagogische medewerker voor de locatie Hoofddorp, groep Zon, voor 24 uur per week.

Tijdelijke aanstelling de werkdagen in overleg. Salaris is conform de CAO-Jeugdzorg. Inschaling geschiedt op basis van opleiding en ervaring in schaal 8, maximaal € € 3.749,57 bruto p.m. bij een fulltime dienstverband (36 uur). Daarnaast kent 't Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3% , korting op OV jaarkaarten, een fietsenplan en scholingsmogelijkheden via onze eigen Jonge Kind Academie.Wil je meer informatie? Mail dan naar solliciteren@kabouterhuis.nl Wij komen graag met je in contact!


Laten we kennismaken!

Ben je enthousiast geworden om bij ‘t Kabouterhuis aan de slag te gaan? Reageer dan snel!


Solliciteren kan via de sollicitatiebutton onder aan de pagina.


Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.