Jeugdzorgwerker C/OPM | Locatie West | 24 - 32 uur per week

Functieomschrijving

Vind jij van nature aansluiting bij kinderen in de leeftijd van 0 - 7 jaar? Werk je vanuit je hart en wil je onderdeel uitmaken van een bevlogen team? Wil jij bijdragen aan een gezonde sociale en emotionele ontwikkeling van jonge kinderen en hun omgeving? Dan past MOC ’t Kabouterhuis echt bij jou!


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als orthopedagogisch medewerker ofwel Jeugdzorgwerker C is geen dag hetzelfde. Je werkt een aantal dagdelen op de groep, waar je samen met je collega’s begeleiding en behandeling biedt aan jonge kinderen met complexe problematiek, je observeert een kind in de thuissituatie en je geeft praktische tips aan ouder(s), of aan professionals in het onderwijs en de kinderopvang.

Je werkt in een multidisciplinair team nauw samen met onze gezinsbegeleiders, orthopedagogen, fysiotherapeuten, psychologen, kinderpsychiaters, kinderartsen en logopedisten om tot het juiste behandeltraject voor het kind te komen. Binnen deze dynamiek zorg je voor doelgerichte observaties, stel je voortgangsrapportages op en breng je jouw aandeel in de cliëntbesprekingen.


Wie zijn wij?

’t Kabouterhuis is een jeugdzorgorganisatie die expert is in het diagnosticeren, begeleiden en behandelen van opvoed-, gedrags-, psychische en psychiatrische problemen bij kinderen van 0 – 7 jaar en hun ouders. We hebben een breed aanbod van preventie tot aan een gespecialiseerde (groepsbehandeling), werken wijkgericht, wetenschappelijk onderbouwd en met een multidisciplinaire aanpak. Wij bieden jou een leerrijke en collegiale omgeving waarbinnen je je kunt ontwikkelen, zowel persoonlijk als vakmatig. Een plek waar je out of the box mag denken, soms moet denken, en kinderen en hun ouders in de essentiële eerste jaren kunt begeleiden en ondersteunen. Onze medewerkers helpen kinderen en maken daarmee aan de start een verschil.


Bekijk het filmpje van Danny, opm: 

Functievereisten

Wat wij vragen:

  • minimaal een HBO of WO denkniveau
  • registratie bij het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) of je kunt je vóór indiensttreding registreren
  • analytisch, sturend en motiverend vermogen
  • oplossingsgericht, flexibel en je kunt goed zelfstandig werken
  • goede communicatievaardigheden en je neemt initiatief
  • het is een pre als je ervaring hebt met de doelgroep jonge kinderen op het gebied van autisme en ontwikkelings-, veiligheids-, hechtingsproblematiek

Wat we je bieden

Een veelzijdige functie in een informele collegiale werkomgeving waarbij je kunt rekenen op een inspirerende en open werksfeer en een plek waarbij er ruimte is voor eigen initiatief en professionele ontwikkeling door training en opleiding. Afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring vindt inschaling plaats in schaal 8, maximaal € € 3.862,06 bruto p.m. bij een fulltime dienstverband (36 uur). Daarnaast kent 't Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3% , korting op OV jaarkaarten en een fietsenplan. 


Vragen over de vacature?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Esther Deekman - Bekkers (Regio Manager Organisatie) op E.Deekman-Bekkers@kabouterhuis.nl
of 06-57392301


Solliciteren? 

Ben je enthousiast om als orthopedagogisch medewerker bij ‘t Kabouterhuis aan de slag te gaan? Of ken je iemand binnen je netwerk? Stuur deze vacature door, of reageer direct. Wil je solliciteren? Gebruik dan de knop ‘solliciteren’ onderaan deze pagina. We komen graag met je in contact. 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.