Logopedist - 12 uur p/w

Functieomschrijving

M.O.C. ’t Kabouterhuis is een behandel-, onderzoek- en expertisecentrum voor het Jonge Kind. Van preventie tot opvoedondersteuning tot psychiatrische zorg. Alles onder 1 dak georganiseerd. M.O.C. ‘t Kabouterhuis is er voor het jonge kind (0-7 jaar) dat opvalt en extra hulp nodig heeft om een goede start te maken. Hulp verlenen doen we bij het gezin thuis, op het kinderdagverblijf, op school, of op een van onze locaties.

Gaat jouw hart uit naar vroeg behandeling van het jonge kind? Wil jij werken in een omgeving waarbinnen eigen inbreng en ontwikkeling belangrijk zijn en werken bij de specialist op het gebied van het jonge kind in Amsterdam en omstreken? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Missie en visie

Ieder kind verdient het om in een gezonde en veilige omgeving op te groeien. Onze hulp is op de eerste plaats gericht op een gezonde sociale en emotionele ontwikkeling van het jonge kind (0 – 7 jaar). Daarbij zetten wij de relatie tussen ouder, kind en omgeving centraal. Wij werken vanuit de IMH-visie ‘Kind in Context’: een geïntegreerde werkwijze waarbij wij het kind onderzoeken, diagnosticeren, behandelen en begeleiden in de omgeving waarin het opgroeit. Essentieel in onze behandeling en begeleiding is de rol van ouders en het sociale netwerk rondom het kind. Vroegtijdige signalering en behandeling kan problemen op latere leeftijd voorkomen.


Locatie ZuidOost
Vanuit onze locatie ZuidOost bedienen we cliënten uit de gemeente Amsterdam en omstreken. Op onze locatie bieden we vanuit multidisciplinaire samenwerking diverse vormen van (deeltijd) groepsbehandelingen, ambulante trajecten en preventieve interventies aan kinderen tussen de 0 en 7 jaar en hun ouders. De zorg wordt vormgegeven daar waar de zorgvraag ligt, dit betekent ook dat we samenwerken met o.a. peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, scholen en naschoolse opvang.


Wat ga je doen?

Als logopedist werk je zelfstandig en maak je deel uit van het multidisciplinair behandelteam. Op aanvraag verricht je logopedisch onderzoek en behandel je kinderen en draag je zorg voor de verslaglegging. Je adviseert en ondersteunt ouders, groepsleiding en eventueel andere disciplines over de interactie en communicatie van kinderen met spraak/ taal problemen. De werkdagen zijn: maandag en dinsdag of donderdag.

Functievereisten

Wat we van je vragen

  • een afgeronde HBO- opleiding logopedie met enkele jaren relevante werkervaring;
  • affiniteit met de doelgroep jonge kinderen met veelal complexe ontwikkelingsproblematiek waaronder autismespectrum stoornissen;
  • je kan cultuursensitief werken ( je werkt samen met ouders en kinderen met een divers culturele achtergrond);
  • je bent een zelfstandige professional die tegelijkertijd goed kan samenwerken in een team;
  • je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
  • ervaring hebt in het zelfstandig kunnen registreren en declareren bij zorgkantoren;
  • kennis hebt van sensorische integratie.

Het is een pre als je:

  • ervaring hebt in het zelfstandig kunnen registreren en declareren bij zorgkantoren;
  • kennis hebt van sensorische integratie.


Wat we je bieden

Een dienstverband met ingang van 1 juli 2021, in eerste instantie voor bepaalde tijd ( voor 1 jaar) met mogelijkheid tot verlenging. Het salaris is conform de CAO-Jeugdzorg. Inschaling is op basis van opleiding en ervaring in schaal 9, minimaal € 2.603,56 en maximaal € 3.888,56 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

MOC ’t Kabouterhuis biedt je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3 %, mogelijkheid tot deelname aan collectieve ziektekostenverzekering, korting op OV- jaarkaarten en scholingsmogelijkheden


Vragen over de vacature?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marieke Overkamp, regiomanager ZuidOost, bereikbaar op: 020 4530191. 


Laten we kennismaken!
Ben je enthousiast geworden om als logopedist bij ‘t Kabouterhuis aan de slag te gaan? Of ken je iemand binnen je netwerk? Stuur deze vacature door of reageer direct. 

Wil je solliciteren? Gebruik dan de knop onderaan deze pagina. We komen graag met je in contact. Reageren kan door middel van het online sollicitatieformulier.


Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.