Logopedist | Locatie Uithoorn en Zuid | 32 uur p/w

Functieomschrijving

Gaat jouw hart uit naar vroeg behandeling van het jonge kind? Wil jij werken in een omgeving waarbinnen eigen inbreng en ontwikkeling belangrijk zijn en werken bij de expert op het gebied van het jonge kind?


MOC ’t Kabouterhuis zoekt voor de locatie Uithoorn en Amsterdam Zuid (32 uur) een logopedist! De vacature is voor totaal 32 uur, Zuid (18 uur) en Uithoorn (14 uur), waarbij er voorkeur is voor de in te zetten dagen: in ieder geval aanwezig op Uithoorn op de maandag en Zuid op de dinsdag, woensdag en donderdag.

Onze nieuwe collega kan zowel zelfstandig werken als werken binnen een multidisciplinair behandelteam. Op de locatie Uithoorn werken we met een klein hecht team nauw samen. Op aanvraag verricht je als logopedist onderzoek, je behandelt kinderen en draagt zorg voor de verslaglegging. Je adviseert en ondersteunt ouders, groepsleiding en eventueel andere disciplines over de interactie en communicatie van kinderen met spraak/ taal problemen. 

Wie zijn wij? 
’t Kabouterhuis is een behandel-, onderzoek- en expertisecentrum voor het Jonge Kind van 0 - 7 jaar. Van preventie tot opvoedondersteuning tot psychiatrische zorg. Alles is onder 1 dak georganiseerd. Hulp verlenen doen we bij het gezin thuis, op het kinderdagverblijf, op school of op een van onze locaties. Onze visie is dat ieder kind het verdient het om in een gezonde en veilige omgeving op te groeien. Onze hulp is op de eerste plaats gericht op een gezonde sociale en emotionele ontwikkeling van het jonge kind. Daarbij zetten wij de relatie tussen ouder, kind en omgeving centraal. Wij werken vanuit de IMH-visie ‘Kind in Context’: een geïntegreerde werkwijze waarbij wij het kind onderzoeken, diagnosticeren, behandelen en begeleiden in de omgeving waarin het opgroeit. Essentieel in onze behandeling en begeleiding is de rol van ouders en het sociale netwerk rondom het kind. Vroegtijdige signalering en behandeling kan problemen op latere leeftijd voorkomen. 

Functievereisten

• een afgeronde HBO-opleiding logopedie met enkele jaren relevante werkervaring

• affiniteit met de doelgroep jonge kinderen met veelal complexe ontwikkelingsproblematiek waaronder autismespectrum stoornissen

• je werkt cultuursensitief en je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden

Het is een pre als je

• ervaring hebt in het zelfstandig kunnen registreren en declareren bij zorgkantoren

• kennis hebt van sensorische integratie

Wat we je bieden

In eerste instantie een dienstverband voor bepaalde tijd met uitzicht op verlenging. Het salaris is conform de CAO-Jeugdzorg. Inschaling is op basis van opleiding en ervaring in schaal 9, minimaal € 2.817,36 en maximaal € 4.207,88 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3 %, mogelijkheid tot deelname aan collectieve aanvullende ziektekostenverzekering, korting op OV- jaarkaarten en scholingsmogelijkheden.

Vragen over de vacature? Voor meer informatie over de functie kun je mailen naar Sharon Revales, regiomanager Zuid, op s.revales@kabouterhuis.nl of bellen naar telefoonnummer 06 13609386.

Direct solliciteren? Klik hieronder op de knop.