Regiebehandelaar GZ-psycholoog-Orthopedagoog-Generalist IMH team

Functieomschrijving


Ben jij die daadkrachtige en initiatiefrijke specialist die aandacht heeft voor de allerkleinsten van 0 tot 2 jaar?


Er is ruimte ontstaan voor de functie van Regiebehandelaar, welke ingevuld kan worden door een GZ psycholoog, een Orthopedagoog Generalist, een Klinisch Psycholoog of een Psychotherapeut voor 24-36 uur per week . Wij zoeken voor het IMH-team een (bijna) deskundige Infant Mental Health (IMH) breed georiënteerde specialist die affiniteit heeft met inhoudelijke vernieuwingen in de zorg en daarnaast over een goed organisatievermogen beschikt. Misschien ben je net of bijna klaar met de IMH opleiding, ook dan nodigen we je van harte uit om te reageren.


Wat ga je doen?


In jouw rol als regiebehandelaar en (bijna) IMH specialist bij ‘t Kabouterhuis werk je samen met enthousiaste en bevlogen collega’s in een multidisciplinair team die een gezamenlijk oog hebben voor de ouder-kind behandelingen. De aanmelding voor het IMH-team betreffen vaak regulatieproblemen bij het zeer jonge kind, er wordt grondig gekeken naar de ouder-kind interactie en mogelijk onderliggend leed, zoals intergenerationeel trauma. In je rol als regiebehandelaar diagnosticeer je en je voer specialistische behandelingen uit. Samenvattend heb je de volgende taken:


 • • Het uitvoeren/ coördineren van diagnostiek en behandelingen t.b.v. onze cliënt populatie.
 • • Het participeren in de rol van Regiebehandelaar, waarbij je overlegt met gezinsbegeleiders die uitvoering geven aan behandelplannen waar jij Regiebehandelaar voor bent.
 • • Deelnemen aan de wekelijkse cliënt besprekingen en het leveren van een actieve bijdrage in het doen van voorstellen met betrekking tot diagnostiek, behandelvormen en ons opleiding- en kwaliteitsbeleid.
 • • Daarnaast begeleidt je gezinsbegeleiders in jouw team en denk je met jouw ambulante collega’s mee bij complexe problematiek.


Kortom, een veelomvattende en uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en ontwikkelmogelijkheden gericht op het jonge kind in de leeftijd van 0-2 jaar.
Functievereisten

Wat heb je in huis?

Je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit in het verrichten van diagnostiek en behandeling van zeer jonge kinderen en hun ouders. Je weet vanuit de rol als regiebehandelaar de regie te nemen in de behandeling. Je hebt ervaring in het begeleiden van ouders en kinderen van diverse culturen en achtergronden en met psychiatrische problematiek. Je hebt ervaring met veiligheidsproblematiek in gezinnen en in staat daar adequaat op te reageren. Je kunt uitstekend samenwerken en hebt een flexibele instelling.


De harde selectiecriteria zijn:

  • Je hebt een afgeronde GZ-opleiding of bent Orthopedagoog Generalist of Psychotherapeut / Klinisch Psycholoog en je bent BIG-geregistreerd;
  • Je bent IMH specialist of in opleiding tot IMH specialist;
  • Je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit in het verrichten van behandeling van zeer jonge kinderen en hun ouders;
  • Je weet vanuit de rol als regiebehandelaar de regie te nemen in de behandeling;
  • Je hebt ervaring in het behandelen van ouders en kinderen van diverse culturen en achtergronden en met psychiatrische problematiek;
  •  Je hebt ervaring met veiligheidsproblematiek in gezinnen, en je bent in staat daar adequaat op te reageren;
  • Je kunt uitstekend samenwerken en hebt een flexibele instelling;
  • Het is een pré wanneer je EMDR behandelingen kunt uitvoeren;


Arbeidsvoorwaarden

Salaris is conform de CAO Jeugdzorg. Inschaling geschiedt op basis van opleiding en ervaring in schaal 11 € 5.144,01 (basispsycholoog met diagnostiek aantekening) of 12 (GZ Psycholoog – Orthopedagoog), maximaal € 5.900,99 bruto p.m. bij een fulltime dienstverband.

Daarnaast kent ’t Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3% en korting op OV‑jaarkaarten.


Locatie en uren

De functie gaat over meerdere locaties en de uren zijn tussen de 24-32 uur.


Wil je meer informatie?  Mail dan naar solliciteren@kabouterhuis.nl Wij komen graag met je in contact!


Solliciteren kan via de sollicitatiebutton onder aan de pagina.


Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.