Regiomanager Organisatie | 16 Uur Per Week | Locatie IMH

Functieomschrijving

Beschik je over een coachende leiderschapsstijl en weet je met daadkracht je team mee te nemen in alle uitdagingen die in de jeugdzorg op ons pad komen? Ben je iemand die verbinden en netwerken van nature in zich heeft? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor het IMH team zijn wij op zoek naar een Regiomanager Organisatie.


Wat ga je doen?
Je weet moeiteloos je weg te vinden tussen lokale wijkteams, lokale stakeholders, huisartsen, medisch specialisten, kinderartsen en onze andere zorgprofessionals. Je ambieert samen met ons groei in het zorgaanbod voor de hele jonge kinderen 0-2 jaar vanuit “Kansrijke Start” en faciliteert het doorontwikkelen van ons zorgaanbod voor 2-6 jarigen. We zoeken voor IMH een RMO die samen met de RMI’s van de locaties (Regiomanagers Inhoud) onze zorgprofessionals faciliteert, ondersteunt en aanstuurt. Met als uitgangspunt onze gezamenlijke inhoudelijke en organisatorische ontwikkelambitie die wordt gevoed vanuit onze I(EC)MH visie. Je gaat werken vanuit onze locatie in Amsterdam West.


IMH team

Het IMH team (Infant Mental Healh) beweegt zich in het niche expertise gebied van de 0-2 jarigen. Daarin zijn we koploper in onze regio’s. Het team bevindt zich in een spannende doorgroeifase. Ons kernteam IMH is in april 2020 naar onze locatie West verhuisd. Van hieruit gaan we de komende twee jaar de zorg van 0 tot 2 jarigen opnieuw herinrichten. Doel is om deze zorg zo dicht mogelijk bij de cliënt te organiseren, zodat het behandelaanbod voor 0 – 2 jarigen op alle Kabouterhuis locaties geboden gaat worden. Als RMO lever je een belangrijke bijdrage in deze organisatieontwikkeling/-verandering. Het team bestaat in toenemende mate uit IMH specialisten en IMH consulenten. Onze huilbaby-methodiek wordt breed gewaardeerd.

Het IMH team kent een rijke ontwikkelingsgeschiedenis waarin veel kennis is opgebouwd. Binnen het IMH team wordt vanuit onze I(EC)MH voortdurend doorontwikkeld op de inhoud van onze specialistische (deeltijd) groepsbehandelingen, en onze ambulante contextuele trajecten. Daarnaast is het IMH team team West heel sterk in kennisoverdracht aan het voorveld door het inzetten van veel preventieve interventies. Diversiteit en inclusie zijn belangrijke thema’s in het gehele Kabouterhuis, maar zeker ook in onze de wijkgerichte benadering in (Nieuw) West. Een nog intensievere samenwerking met ketenpartners en de lokale wijkteams (OKT) wordt vanuit de nieuwe aanbesteding Amsterdam/DUO een belangrijk thema voor de komende jaren.

Functievereisten

  • Minimaal een hbo-opleiding afgerond, aangevuld met een managementopleiding.
  • Minimaal 3-5 jaar ervaring in het leidinggeven aan professionals in een zorgorganisatie, ervaring in de specialistische jeugdzorg is een pre.
  • Je voelt je thuis bij stuurinformatie, P&C cyclus, jaarplannen et cetera. En je weet die informatie t.b.v. je teams en de cliëntenzorg goed te benutten.
  • Ervaring met organisatieontwikkeling/-verandering
  • Ervaring met netwerken en public relations en je brengt zelf netwerkcontacten mee.
  • Slagvaardig, probleemoplossend en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Uitstekend samenwerken, hebt een flexibele instelling en een flinke dosis humor.
  • Voor de bereikbaarheid van de andere regio’s van ons brede verzorgingsgebied is het hebben van een rijbewijs en de beschikking hebben over een auto een must.


Arbeidsvoorwaarden
Het dienstverband is in eerste instantie voor bepaalde tijd van 1 jaar m.i.v. 1 juli 2022 met mogelijkheid tot verlenging.

Je salaris is conform de cao Jeugdzorg en geschiedt op basis van een opleiding en ervaring in schaal 11, maximaal € 5.144,01 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

't Kabouterhuis biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3 %, mogelijkheid tot deelname aan collectieve ziektekostenverzekering, korting op OV- jaarkaarten en scholingsmogelijkheden.


Informatie
Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Ana vd Bosch, manager bedrijfsvoering van de zorglocaties. Zij is bereikbaar via het telefoonnummer 06 - 57385899 en solliciteren@kabouterhuis.nl.