Zorginhoudelijk manager in regio Amsterdam en Uithoorn gezocht!

Functieomschrijving

Ben je als kinder- en jeugdpsychiater, klinisch psycholoog, psychotherapeut, orthopedagoog- generalist of gz-psycholoog toe aan een nieuwe stap en wil je zorg combineren met management? Ben je een inspirator voor jouw team en wil jij samen met andere managers ons zorgbeleid en -aanbod ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou als regiebehandelaar / manager!


Rianne, Regiomanager Inhoud

“Dankzij deze mooie dubbelrol, enerzijds als regiebehandelaar en anderzijds als regiomanager inhoud, sta ik én midden in de zorg, én midden in het team, én midden in de bredere context (organisatie, ketenpartners). Ik haal mijn uitdaging uit het dagelijks bouwen aan de zorg voor een fantastische doelgroep waarbij we het verschil maken voor de toekomst!”


Als Regiomanager Inhoud (RMI) ben jij de spil en het boegbeeld van de zorginhoud. Je hart ligt bij het met elkaar verder ontwikkelen van professionele zorg rondom het jonge kind. Samen met jouw naaste collega, de Regiomanager Organisatie (RMO), stuur je jouw team van jeugdzorgprofessionals aan. Je bent een verbinder en een netwerker. Je weet vanuit de inhoud als geen ander ons specialistische vakgebied in- en extern op de kaart te zetten. Je vindt makkelijk je weg tussen wijkteams, stakeholders, huisartsen, medisch specialisten, kinderartsen en andere zorgprofessionals.


Als regiebehandelaar heb je een helicopterview en ben je eindverantwoordelijk voor behandeltrajecten van zowel individuele kinderen met hun gezin binnen ambulante trajecten als van deeltijd groepen. Je draagt bij aan (proces)diagnostiek en voert (systeem) behandelingen uit.

Vanuit onze locaties Zuidoost en Uithoorn bieden we vanuit multidisciplinaire samenwerking diverse vormen van (deeltijd) groepsbehandelingen, ambulante trajecten en preventieve interventies aan kinderen tussen de 0 en 7 jaar en hun ouders. De zorg geven we vorm vanuit de zorgvraag, dit betekent dat we samenwerken met onder meer peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, scholen en naschoolse opvang. We ambiëren een groei in ons zorgaanbod voor de hele jonge kinderen van 0 - 2 jaar vanuit Kansrijke Start en ontwikkelen ons zorgaanbod voor 2 - 6-jarigen. 


Wie zijn wij?

’t Kabouterhuis is een jeugdzorgorganisatie die expert is in het diagnosticeren, begeleiden en behandelen van opvoed-, gedrags-, psychische en psychiatrische problemen bij kinderen van 0 – 7 jaar en hun ouders. We hebben een breed aanbod van preventie tot aan een gespecialiseerde (groepsbehandeling), werken wijkgericht, wetenschappelijk onderbouwd en met een multidisciplinaire aanpak. Wij bieden jou een leerrijke en collegiale omgeving waarbinnen je je kunt ontwikkelen, zowel persoonlijk als vakmatig. Een plek waar je out of the box mag denken, soms moet denken, en kinderen en hun ouders in de essentiële eerste jaren kunt begeleiden en ondersteunen. Onze medewerkers helpen kinderen en maken daarmee aan de start een verschil.


Ieder kind verdient het om in een gezonde en veilige omgeving op te groeien. Onze hulp is op de eerste plaats gericht op een gezonde sociale en emotionele ontwikkeling van het jonge kind (0 – 7 jaar). Daarbij zetten wij de relatie tussen ouder, kind en omgeving centraal. Wij werken vanuit de IMH-visie ‘Kind in Context’: een geïntegreerde werkwijze waarbij wij het kind onderzoeken, diagnosticeren, behandelen en begeleiden in de omgeving waarin het opgroeit. Essentieel in onze behandeling en begeleiding is de rol van ouders en het sociale netwerk rondom het kind.


Kijk het jaarverslag filmpje 1,5 minuut om een indruk te krijgenFunctievereisten
 • K&J-psychiater, klinisch psycholoog, gz-psycholoog, psychotherapeut of orthopedagoog-generalist
 • Indien van toepassing op je functie: een geldige BIG-registratie en ingeschreven in het register van de registratiecommissie geneeskundig specialisten (rgs) of als je orthopedagoog bent een inschrijving in het NVO-register
 • Affiniteit met de doelgroep Het jonge kind ( 0-7 jaar) en de IMH-visie
 • In staat de positie van RMI op inspirerende wijze, binnen de locatie en de regio, vorm te geven
 • Op de hoogte van trends en ontwikkelingen in de jeugdzorg
 • Innovatief en gericht op verbindend samenwerken
 • Beschikbaar voor 24 - 36 uur

  Startdatum:
  zo spoedig mogelijk. Het dienstverband is in eerste instantie voor bepaalde tijd ( voor 1 jaar) met uitzicht op verlenging.
  Je salaris is functie-afhankelijk. Ben je medisch specialist dan is je salaris conform de salarisschaal medisch specialisten CAO-GGZ , tussen de € 5649 en € 9872 op basis van opleidingsniveau, functie en relevante werkervaring. De overige arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Jeugdzorg. MOC ’t Kabouterhuis biedt je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3 %, mogelijkheid tot deelname aan een collectieve aanvullende ziektekostenverzekering, korting op OV- jaarkaarten en scholingsmogelijkheden.
  Ben je geen medisch specialist dan val je onder de CAO Jeugdzorg qua salaris, dit betekent schaal 12 minimaal € 3862,06 en maximaal € 6078,02. De overige arbeidsvoorwaarden zijn eveneens gebaseerd op de CAO Jeugdzorg.

  Vragen over de vacature • Neem contact op met Annemieke Kropman, manager bedrijfsvoering van de zorglocaties, of Lisette van Amstel, manager zorg. Zij zijn bereikbaar via het directiesecretariaat: directiesecretariaat@kabouterhuis.nl of 020 644 5351


  Reageren doe je via het online sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Reageer voor 14 juli. De eerste gesprekken voeren we graag op maandag 17 juli