Gedragswetenschapper A / Regiebehandelaar | 24 - 32 uur per week | Locatie Uithoorn

Functieomschrijving

Ben jij die daadkrachtige en initiatiefrijke specialist die aandacht heeft voor de allerkleinsten van 0 tot 7 jaar? We zoeken een nieuwe collega voor de functie van regiebehandelaar. Ben je GZ psycholoog, een Orthopedagoog Generalist, een Klinisch Psycholoog of een Psychotherapeut en beschikbaar voor 24-32 uur per week? Dan zijn we op zoek naar jou.


Wat ga je doen?

In jouw rol als regiebehandelaar bij ‘t Kabouterhuis werk je samen met enthousiaste en bevlogen collega’s in een multidisciplinair team die een gezamenlijk oog hebben voor de ouder-kind behandelingen. De kinderen die bij MOC ’t Kabouterhuis komen, hebben een ontwikkelingsachterstand, opvoedingsproblemen en/of psychiatrische problemen. In je rol als regiebehandelaar diagnosticeer je en je voer specialistische behandelingen ten aanzien van multidisciplinaire (ambulante) behandelingen en van de (deeltijd)groep(en) uit. Samenvattend heb je de volgende taken:

 • Het uitvoeren/ coördineren van diagnostiek en behandelingen t.b.v. onze cliënt populatie.
 • Het participeren in de rol van Regiebehandelaar, waarbij je overlegt met gezinsbegeleiders die uitvoering geven aan behandelplannen waar jij Regiebehandelaar voor bent.
 • Deelnemen aan de wekelijkse cliënt besprekingen en het leveren van een actieve bijdrage in het doen van voorstellen met betrekking tot diagnostiek, behandelvormen en ons opleiding- en kwaliteitsbeleid.
 • Daarnaast begeleidt je gezinsbegeleiders in jouw team en denk je met jouw ambulante collega’s mee bij complexe problematiek.

Kortom, een veelomvattende en uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en ontwikkelmogelijkheden gericht op het jonge kind in de leeftijd van 0-7 jaar.


Functievereisten

Wat heb je in huis?

Je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit in het verrichten van diagnostiek en behandeling van jonge kinderen en hun ouders. Je weet vanuit de rol als regiebehandelaar de regie te nemen in de behandeling. Je hebt ervaring in het begeleiden van ouders en kinderen van diverse culturen en achtergronden en met psychiatrische problematiek. Je hebt ervaring met veiligheidsproblematiek in gezinnen en in staat daar adequaat op te reageren. Je kunt uitstekend samenwerken en hebt een flexibele instelling.


De selectiecriteria zijn:

 • je beschikt over een relevante afgeronde academische opleiding (GZ-opleiding) en BIG registratie;
 • je hebt werkervaring als regiebehandelaar van een multidisciplinair team, met de doelgroep jonge kinderen met (complexe) psychiatrische problematiek, in een vergelijkbare functie binnen de jeugdzorg/ jeugd GGZ en/of met de begeleiding van kwetsbare kinderen op kinderdagverblijven en/of scholen;
 • je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit in het verrichten van diagnostiek en behandeling van zeer jonge kinderen en hun ouders;
 • je hebt ervaring met veiligheidsproblematiek in gezinnen en bent in staat daar adequaat op te reageren;
 • je bent bevoegd tot het geven van speltherapie en/of theraplay;
 • je bent initiatiefrijk, slagvaardig, proactief en je hebt daarbij uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • wij hebben aan jou een zelfstandige professional die tegelijkertijd goed kan samenwerken in een multidisciplinair team.


Arbeidsvoorwaarden

Salaris is conform de CAO Jeugdzorg. Inschaling geschiedt op basis van opleiding en ervaring in schaal 11 € 5.298,33 (basispsycholoog met diagnostiek aantekening) of 12 (GZ Psycholoog – Orthopedagoog), maximaal € 6.078,02 bruto p.m. bij een fulltime dienstverband.

Daarnaast kent ’t Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3% en korting op OV‑jaarkaarten.


Solliciteren of wil je meer informatie?

Ben je enthousiast geworden om bij ‘t Kabouterhuis aan de slag te gaan? Of ken je iemand binnen je netwerk? Stuur deze vacature door of reageer direct. Wil je solliciteren? Gebruik dan de blauwe knop onderaan deze pagina. We komen graag met je in contact.

Heb je nog vragen? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marieke Groen, regiomanager Uithoorn/Amstelveen, bereikbaar op: 0297 - 810 060 of op: m.groen@kabouterhuis.nl


Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.